Over ons

Culinaire kunst is gekoppeld aan de beschaving van de menselijke voet, werd zelfs een vorm van papier en Vaheh volkeren, en wordt gekenmerkt door de Syrische keuken en de vele heerlijke Botabagah in de Arabische keuken als geheel bekend, en de keuken van de Syrische keuken oude medley ontleent gediversifieerd vanaf de datum van Syrië, een land van beschavingen en de hoofdstad is bekend als de oudste stad heeft haar leven in de wereld, en de natuur, regio’s en steden Elke stad en de Syrische haar wat onderscheidt van de keuken tussen Damascus en Aleppo, Homs, Hama en de steden van de Syrische kust en de Syrische eiland, Deir ez-Zor en Raqqa en de woestijn en bergachtige gebieden in Latakia en endosperm en Damascus daarom keuken Syrische zeer rijk gevarieerde eetlust Botabagah, die verschillen in de elementen en het recept gebruikt om de gemodificeerde smaakvol huisvrouw bereiden.


Er is geen twijfel dat de Syrische keuken aangetast en de impact van de wereldwijde keukens, vooral tijdens de bezetting, onder invloed van de Turkse keuken Ottomaanse en Franse keuken, evenals een keuken en de buurlanden, en dit werd weerspiegeld invloed op de Syrische keuken positief, en profiteerde Syriërs koks uit de ervaringen van anderen, en verbeterde als ze hun eigen smaak in de kunst had het voor de Syriërs raakt esthetische smaak en onderscheidende hem voor een groot aantal maaltijden interne voeding, later omgedoopt tot oosterse gerechten.


Wie van ons Almkdos smaakte niet aan de tafel en niet genieten van de smaak van de Syrische hapjes en heerlijke, deze hapjes gestationeerd op alle tafels op evenementen zoals de paus ghanoush Syrische falafel maïs, Aelchencklish, keppeltje gebakken wie onder ons niet tabouleh of fattoush of zelfs kroten zijn tafel niet genieten Btamha lekker versieren en de volgende? Dus niet de bijgerechten van dumplings, samosas en gebak van alle soorten te noemen.
Als voor de belangrijkste Syrische gerechten zijn niet twee verschillende voor de heerlijke smaak en de verscheidenheid van kenmerken, zoals de Syrische gegrilde kebabs Halabi bekend onderscheidend kippah soorten van Aleppo en het vlees deeg lamina maïs en Aleppo, taarten en Syrische gebak en ijs Damascene en zijn stal prinsen en rift maïs en bonen Halabi Fava en Almagdrh, Daoud Pasha, Alhakerih, brander Esbao, luiken zwembaden, shoarma, een teken en andere kenmerkende gerechten bereid met verschillende ingrediënten, volgens iedere huisvrouw proeven.


De Syrische populaire gerechten zijn talrijk en gevarieerd, en wordt gekenmerkt eenvoudig geïnstalleerd en de snelheid van de voorbereiding, die rijk is aan essentiële bodybuilding voedingsstoffen, en in verband met de meest populaire gerechten in de provincies en steden in Syrië, en dit maakt het makkelijker voor toeristen om te weten maanden populaire keukens, bij een bezoek aan deze steden.


Een van de meest bekende Syrische snoepjes die op vakantie zoals Eid al-Fitr en Eid al-Adha, we herinneren Barasiq maïs, maïs Alktaev, Sweetness Humusiyyah, mosselen Sham, Kunafa en toepassing. Het wordt beschouwd als een van de meest wijdverspreide en ornamenten gepresenteerd samen met diverse recepten Koffie en Syrische keuken heeft een aantal ornamenten, zoals kopjes en rijstpudding met melk, ofwel drankjes Veugd frambozensap Shami zwarte siroop Kamaruddin en zoethout en tamarinde en yoghurt Alaaran⁠⁠⁠⁠